Köpa adresser till privatpersoner

Adresser till privatpersoner

I vårt urvalssystem på Personkontakt.se kan du enkelt köpa adresser till privatpersoner. Vill du göra andra typer av urval hjälper vi dig gärna; vi har 15 års erfarenhet av urval till exempel utifrån fordons- och fastighetsregister.

Vi går endast till de källor med maximal täckning vilka också uppdaterar sin information regelbundet i enlighet med Personuppgiftslagen. Våra källor är bland andra Transportstyrelsen, kreditinstitut och Skatteverket (SPAR) .

När du köper adresser till privatpersoner hos oss sker leverans i Excel-format normalt samma dag, onlinebeställningar levereras inom några sekunder.

Här är några alternativ inför ditt köp av adresser till privatpersoner:

Barnfamiljer och vårdnadshavare

Vi hjälper till med allt kring urval och leverans av målgrupper från SPAR. Vi har system för antalsberäkning, filkonvertering och hjälper till med tillståndsansökan när du ska köpa till exempel adresser till barnfamiljer.

 

 


 

Fritidshus och andra fastigheter

Vi tar fram målgrupper utifrån typ av fastighet, ytmått och taxeringsvärde och en stor mängd övriga parametrar. 

Fordonsägare

Vi hjälper till med antalsberäkning av målgruppen, till exempel märke, modell och årsmodell, samt kön och ålder på ägaren. Snabba leveranser och bra pris.

NIX-register

Vid komplettering eller urval av adress- och telefonnummer har vi möjlighet att markera eller exkludera de adresser och telefonnummer som är nixade. Kontakta oss för prisuppgifter.  

Övriga tjänster 

Vi levererar API-lösningar när du vill integrera egna system och få korrekta adressuppgifter.

Kontakta oss gärna för diskussion inför ditt köp av adresser till privatpersoner.

Kontakta oss gärna inför ditt köp av adresser till privatpersoner!