Chatta
Kontakt

Köpa adresser till bilägare

Urval ur Transportstyrelsens fordonsregister

När du vill köpa adresser till bilägare hjälper vi dig med urval och levererar fordonsinformation från Transportstyrelsens register, vilket är den enda riktiga källan med korrekt och uppdaterad information.

Vi ger dig möjlighet att välja din målgrupp utifrån en rad olika parametrar, såsom drivmedel, märke, ålder och modell på bilen med mera. Det går även att göra urval på andra typer av fordonsägare, till exempel husvagns- eller husbilsägare, eller personer som har motorcykel, lätt lastbil eller släpvagn.

Vi levererar adresser till bilägare, med eller utan hem- eller mobiltelefonnummer. Adressuppgifter och telefonnummer är kontrollerade mot uppdaterade NIX-register.

Företag och privatpersoner med leasingavtal

Vi hjälper dig att nå privatpersoner med egna leasingavtal där vi levererar adressuppgifter och NIX-fria telefonnummer. Om du vill nå samtliga företag med leasingavtal levererar vi kontaktinformation, namn på beslutsfattare, e-postadresser och direkttelefonnummer.

Testa att göra ett urval med begränsad information om bilägarna, eller kontakta oss för mer komplexa urval av adresser till bilägare.

Läs mer om urval av adresser och telefonnummer till privatpersoner här »

Marknadsinformation i Sverige AB

Sundbybergs torg 1 H 7 tr

172 67 Sundbyberg

08-514 905 90

info@marknadsinformation.se
LinkedIn