Chatta
Kontakt

E-postadresser till företag

E-postadresser till beslutsfattare

Marknadsinformation i Sverige AB samlar, genom egna telefonintervjuer, direkt­telefonnummer och e-post­adresser till företagens högsta beslutsfattare.

Beroende på företagens storlek samlar vi olika antal titlar. Bland företag under tio anställda är det vanligtvis VD:n som fattar de viktiga besluten om inköp. På de största företagen finns upp till 17 titlar tillgängliga med direkttelefonnummer och e-postadresser till beslutsfattare.

E-postadresser till företag

I våra dagliga intervjuer samlar vi företagens hemsidor och info-adresser, vilken är företagens generella e-postadress.

På företag med 10–19 anställda samlar vi e-post­adresser och direkt­telefonnummer till VD, ekonomiansvarig och IT-ansvarig. I gruppen 20–49 anställda samlar vi även kontaktuppgifter till ansvariga inom marknad, försäljning, inköp och HR.

Bland företag med minst 50 anställda finns även direkt­telefonnummer och e-postadresser till beslutsfattare som till exempel controller, IT-driftansvarig och arbetsmiljöansvarig.

Uppdaterad information

Register med namngivna beslutsfattare ska uppdateras regelbundet. I våra egenutvecklade telemarketing­verktyg finns samtliga företag inlagda, de plockas automatiskt upp i projekt när det är dags för vår personal att kontrollera och komplettera uppgifterna.

Genom vår systematiska arbetsmetod kan vi erbjuda marknadens bästa täckning och kvalitet för dig som vill kommunicera med valda målgrupper via e-post­marknads­föring.

I Företagsurval kan du enkelt göra urval av de företag som du vill komma i kontakt med. Du kompletterar urvalen med namn och e-postadresser till företagens beslutsfattare och en mängd annan företagsinformation.

Sagt om oss

Frilans Finans - Fakturera utan eget företag som privatperson

"Vi började arbeta med Marknadsinformation 2019” säger Hannes Sandberg på Frilans Finans. ”De har hjälpt oss att växa inom företagssegmentet. Vi arbetar med frilansare, men också med företag som har timanställda. Med tjänsten från Marknadsinformation hämtar vi ut adresslistor och gör mejl-utskick till potentiella kunder. Det är enkelt att testa marknadsföring till företag av olika storlek, i olika regioner eller branscher. Vi får ut Excel-listor som ger en bra översikt av de kontaktpersoner vi väljer mellan. Vi ringer Marknadsinformation direkt när vi har frågor och får även feedback om vilka branscher vi ska attackera, det funkar jättebra. Vi är runt 50 anställda, omsätter 1,1 miljard SEK med 30 000 kunder."

Hannes Sandberg
KAM-ansvarig
Frilans Finans

Marknadsinformation i Sverige AB

Sundbybergs torg 1 H 7 tr

172 67 Sundbyberg

08-514 905 90

info@marknadsinformation.se
LinkedIn