Chatta
Kontakt

Egen telemarketing med insamling av e-post­adresser till chefer

E-post till chefer – telemarketing

Registeruppdateringar, intervjuer och kartläggningar

Marknadsinformation i Sverige AB har sedan 1985 samlat direkttelefonnummer och e-postadresser till chefer i svenska företag och organisationer genom egen telemarketing. Vi intervjuar företagen i egen regi och har idag marknadsledande kvalitet och täckning vad gäller kontaktinformation till de högsta cheferna.

SCB:s företagsregister använder sig av Bolagsverkets information om telefon­nummer till svenska företag. Cirka 6 procent av Bolagsverkets telefon­nummer till företag är dock felaktiga. Det innebär att adress­leverantörer som inte aktivt ändrar informationen får med en betydande del med felaktiga telefonnummer. Genom att vi själva ringer företagen kan vi korrigera telefon­numren och därmed leverera högre kvalitet än de flesta av våra konkurrenter. Utöver e-postadresser till chefer samlar vi också deras direkt­telefonnummer.

Vid våra dagliga intervjuer samlar vi också bland annat infoboxar och hemsidor.

Rapporter om ledningsgrupper

Vår marknadsledande täckning av kontaktinformation har medfört att bland andra Dagens Nyheter, Chef och Veckans Affärer har publicerat artiklar utifrån våra rapporter och sammanställningar.

I vår Fördelningsrapport 2024 kan du läsa om andelen kvinnor i operativt ledande befattningar, som ett komplement till den offentliga statistiken över könsfördelning i bolagens styrelser.

 

Vår erfarenhet av att kartlägga marknaden och företagens IT-miljö genom intervjuer med ekonomi- och IT-chefer har bidragit till att vi har fått specifika uppdrag av bland andra SAP, Microsoft och APR - Apple Premium Resellers.

Sagt om oss

Miljonbemanning AB

"Otroligt bra service och snabb återkoppling!
Bättre service och leverans hittar man nog inte."

Miljonbemanning AB

Marknadsinformation i Sverige AB

Sundbybergs torg 1 H 7 tr

172 67 Sundbyberg

08-514 905 90

info@marknadsinformation.se
LinkedIn