Chatta
Kontakt

Köpa målgruppsurval

Folkmassa – målgruppsurval

Kompletta personregister och företagsinformation

Står du i begrepp att köpa målgruppsurval står Marknadsinformation i Sverige AB redo att hjälpa dig med lång erfarenhet av att jobba med kompletta telefon- och adressregister till samtliga privatpersoner och företag.

Vi arbetar med marknadsledande kvalitet och täckning både vad gäller personregister och företagsinformation. Det innebär ofta stora besparingar när man har rätta adressuppgifter och telefonnummer. Använder du dig av egna adressregister erbjuder vi tjänster inom registervård av företagsinformation och personinformation. Vill du redan idag veta status på ditt företags­register erbjuder vi även en kostnadsfri tjänst där du enkelt kan göra en hälsokontroll.

I våra urvalssystem online väljer du din målgrupp med några enkla klick. Du ser en tydlig offert och leverans sker inom några sekunder.

I systemen finns funktioner för att till exempel begränsa ett urval om du vill göra ett test. Du kan också kostnadsfritt importera egna register vilket innebär att du slipper få med egna kunder i nya prospektregister, då du enkelt kan exkludera de egna importerna.

Vi hjälper dig på vägen när du ska köpa målgruppsurval genom chat, telefon eller via Teams.

Gör företagsurval
Läs mer om företagsregister och företagsurval
Gör konsumenturval
Läs mer om konsumenturval och adresser till privatpersoner

Marknadsinformation i Sverige AB

Sundbybergs torg 1 H 7 tr

172 67 Sundbyberg

08-514 905 90

info@marknadsinformation.se
LinkedIn