Köpa adresser till privatpersoner

Adresser till privatpersoner

I vårt urvalssystem Personkontakt.se kan du enkelt köpa adresser till privatpersoner. Med några enkla klick väljer du din målgrupp, ser en tydlig offert och får leverans inom några sekunder.

Personkontakt.se är en statistikdatabas vilket innebär att databasen inte innehåller personuppgifter. I stället möjliggörs urval bland samtliga hushåll och privatpersoner genom ett stort antal kriterier, så att du får exakt den målgrupp som du vill bearbeta. Du kan även komplettera med NIX-fria telefonnummer.

Vi går endast till källor med maximal täckning såsom Transportstyrelsen, kreditinstitut och Skatteverkets folkbokföringsregister (SPAR) .

När du köper adresser till privatpersoner hos oss sker filleverans i Excel-format genom en säker förbindelse. En länk skickas per e-post när filen är klar för leverans. De personliga inloggningsuppgifterna används inför nedladdning av leveransfilen. Vid tjänster såsom registervård, där våra kunder levererar egna filer med personuppgifter till oss, sker detta genom dubbel autentisering i vår filarea som är säkerhetsklassad enligt Dataskyddsförordningens normer.

Vill du göra andra typer av urval hjälper vi dig gärna; vi har erfarenhet sedan 2005 av att göra urval till exempel utifrån fordons- och fastighetsregister.

Här är några alternativ inför ditt köp av adresser till privatpersoner:

Adresser till barnfamiljer och vårdnadshavare

Vi hjälper till med allt kring urval och leverans av målgrupper från SPAR. Vi har system för antalsberäkning, filkonvertering och hjälper till med tillståndsansökan när du ska köpa till exempel adresser till barnfamiljer.

Ägare till villor och andra fastigheter

Vi levererar adresser till villaägare, ägare till bostadsrätter samt boende i hyresrätter och lantbruksfastigheter.

I vårt urvalssystem Bostadskontakt.se väljer du enkelt din målgrupp av fastighetsägare utifrån exempelvis boendeform, byggnadsår, antal rum eller tomtarea.

Adresser till fordonsägare

Vi hjälper till med antalsberäkning av målgruppen, till exempel märke, modell och årsmodell, samt ägarens namn och adress. Snabba leveranser och bra pris.

NIX-register

Vid komplettering eller urval av adress- och telefonnummer har vi möjlighet att markera eller exkludera de adresser och telefonnummer som är nixade. Kontakta oss för prisuppgifter.

Övriga tjänster

Här på vår hemsida kan du läsa mer om tjänster kring adresser till privatpersoner, såsom API-slagningar, registervård och kundanalys.

Citatikon

Origo Group, kund hos Marknadsinformation. Undersökningsföretag med cirka 100 anställda.

”Marknadsinformation har högre kvalité på adresser än andra leverantörer. Beställer vi en lokal lista med privatpersoner ser vi nära 100 procent täckning. På företagssidan vet vi att täckningen är hög då de jobbar med uppdateringar, både från register och eget arbete.

Vi är ett företag inom undersökningsbranschen och köper sedan tre år tillbaka av Marknadsinformation. Marknadsinformation står ut med sin snabbhet, levererar alltid tidigare än vi tror de ska leverera och det blir alltid rätt.

Ibland är vi osäkra på det urval vi ska göra, då ger de råd om urvalet. Det är en stor fördel då urvalet är viktigt för de undersökningar vi gör. Urvalet är en viktig byggsten i undersökningar, blir det fel i urvalet så kan det påverka resultatet.

Vi har access 24/7 till adresserna. Vi uppskattar integriteten i systemet, de skickar inte listor med privatpersoner i Excel filer, istället har de utvecklat ett system för filöverföring där personuppgifter och adressleveranser inte kan accessas av obehöriga användare. Vi kan också enkelt och med säkerhet få fram listor själva. Det är det arbetssätt vi oftast använder.

Vi köper mycket urval varje år som vi använder i våra undersökningar. Marknadsinformation har ett bra pris och en även en bra kick-back årsvis. Pris, kvalitet och service gör att vi är nöjda med dem.”
Det säger Marcus Törner, på Origo Group.
Marcus Törner
Origo Group

Citatikon

Kontakta oss gärna inför ditt köp av adresser till privatpersoner!