Ska du köpa adresser till företag?

Uppdaterade adressregister

I vårt urvalssystem Företagskontakt.se kan du enkelt köpa adresser till företag. Du kan välja att komplettera ett adressregister med namn på beslutsfattare, personliga e-postadresser och direkttelefonnummer. Uppgifter såsom antal anställda, omsättning, region och nyckeltal uppdateras regelbundet mot Bolagsverket, Skatteverket och kreditupplysningsföretag.

Om beslutsfattare i svenskt näringsliv

Marknadsinformation i Sverige AB har genom egna telefonintervjuer samlat kontaktuppgifter sedan 1985. Vi har idag marknadsledande täckning av namn på beslutsfattare, inklusive e-postadress och direkttelefonnummer i vårt företagsregister.

Ansvariga personer inom ekonomi, IT, HR, försäljning, marknad, inköp och VD samlas bland samtliga företag med minst 10 anställda. Bland mindre företag samlas endast kontaktuppgifter till VD.

Totalt finns cirka 1,1 miljoner namn på VD/ägare bland totala antalet 1,2 miljoner företag.

Upp till 17 titlar finns beroende på företagens storlek, till exempel controller och logistikansvariga.

Såhär köper du adresser till företag

I urvalssystemet väljer du din målgrupp, kompletterar med den företagsinformation du vill ha och får en total prisbild online. När du är nöjd med ditt urval klickar du på "Köp" och registrerar din företagsadress och övriga kontaktuppgifter. Efter en sedvanlig kreditkontroll levererar vi ditt köp av adresser till dina valda företag. Vid efterföljande köp sker leveransen på några sekunder.

Leveransfilen är uppdelad i tre flikar beroende på om du beställer fler än en titel per företag och om du vill ha deras personliga e-postadresser. Flik två är för etikettutskrift med en rad per unikt namn/titel. Flik tre innehåller en dubbletteliminerad sändlista av e-postadresser.

Webbservicelösningar mot tillförlitliga adressregister

Du kan också köpa styckvisa adresser till företag via vår API-tjänst.

Du väljer vilken information du vill få presenterad i ditt verksamhetssystem; företagsadresser kan därmed kombineras med exempelvis namn på beslutsfattare och övrig företagsinformation. Vi sätter upp vår del av integrationen kostnadsfritt, du köper därmed endast adressuppgifter och övrig vald information om företagen.

Citatikon

Andara konsultuthyrning & rekrytering

"Det är vår personliga kontakt med Marknadsinformation vi uppskattar mest" säger Svante Norin på Andara. ”De förstår vår affär och är engagerade. Om vi inte riktigt vet hur vi ska göra hjälper de oss att tänka. Vi får snabb respons, de är lyhörda och ger kompetent service. När det gäller urvalskriterier, finns många val vi kan göra. De har lång erfarenhet av att arbeta med kunder och kan ge erfarenhetsbaserade råd. Så tycker jag att det alltid ska fungera när man köper adresser."


Svante Norin
Marknadschef & partner
Andara konsultuthyrning & rekrytering

Citatikon

Nå högsta beslutsfattarna bland svenska företag och organisationer