Adresser till bostadsrättsföreningar

Nå Sveriges bostadsrättsföreningar

Vid urval av adresser till bostadsrättsföreningar väljer ni till exempel utifrån nybyggnadsår, antal hushåll och bostadsarea. Adressat är vanligtvis styrelsebrevlåda eller eventuell förvaltare.

Våra register är kompletta och innehåller adress till Sveriges samtliga cirka 25 000 bostadsrättsföreningar.

Vi har läst in information från årsredovisningar och kan därmed selektera fram exempelvis de bostadsrättsföreningar som talar om stambyte/relining, fönster och fasad. Vi kan därmed göra urval på de nyckelord som gäller för just din bransch.

Fler urvalsmöjligheter:
  • Föreningar som har balkong, hiss eller ett visst antal portar
  • Bostadsrätter med nyinflyttade där samtliga boende är nya
  • Egnahemsliknande bostäder och boende på nedre botten

Information om investeringar

Genom digital inläsning av årsredovisningar möjliggör vi sökning utifrån de nyckelord som gäller för just din bransch. Arbetar du med exempelvis relining så levererar vi adresser till de bostadsrättsföreningar som nämner just nyckelord såsom stambyte och/eller relining i årsredovisningen.

Mer om adresser till bostadsrättsföreningar

All information, och adresser till bostadsrättsföreningarnas styrelser och boende, uppdateras var 14:e dag. Leverans sker i Excel-format.

Kontakta gärna oss om du har frågor om ett visst urval, eller om du vill ha hjälp med en e-postkampanj. Vi levererar statistik över antal öppnade e-brev och kan leverera en prospektlista bland de mottagare som har klickat på en viss länk för att läsa mer om era tjänster.

Kontakta oss gärna inför ditt köp av adresser till bostadsrättsföreningar!