Chatta
Kontakt

Registervård av personinformation

Kvinna med laptop - registervård

Dagsfärska adressuppgifter och telefonnummer

Våra unika verktyg för matchning, registervård och uppdatering av adressuppgifter ger dig dagsaktuella adresser och telefonnummer till de konsumenter som finns i ert kundregister.

I och med den nya dataskyddsförordningen har vi vidareutvecklat moderna och säkra förbindelser för dataöverföring och fler alternativa tillvägagångssätt vid regelbunden automatiserad registervård.

I samband med registervård identifieras posterna inför säker matchning. Informationen kan sedan också användas i våra urvalssystem för att se vad som utmärker dina kunder utifrån exempelvis region och boendetyp. Kriterierna kan sedan användas inför urval av de som mest sannolikt kommer att bli era nya kunder.

Löpande registervård

När vi identifierat posterna i ditt kundregister kan vi lägga upp rutiner för löpande filuppdateringar med valfri frekvens. Det innebär att du alltid kan lita på att dina uppgifter är korrekta.

Kontakta gärna oss om du vill höra mer om registervård eller om du vill ha den tekniska specifikationen inför uppsättning av säker filöverföring.

Telefonnummer­sättning

Marknadsinformation i Sverige AB levererar hem- och mobiltelefonnummer. Vid en telefonnummersättning bestämmer ni antal telefonnummer till varje post och om leveransen ska innehålla NIX-fria eller NIX-markerade telefonnummer.

Sagt om oss

Gota Media AB - Tidningskoncern

Vi har haft ett flertal adressleverantörer de senaste 10 åren. Marknadsinformation är den partner som bäst lyckats möta våra behov. Snabba i leveransen, snabb kommunikation och med hög kvalitet på personuppgifter till privatpersoner.

Övergången till Marknadsinformation var imponerande. Filformaten i vårt prenumerationssystem är standardiserade, men Marknadsinformation anpassade filformatet och import- och exportprocessen efter vårt system utan problem på endast ett par dagar.

...

Vi har starka varumärken och våra läsare har högt förtroende för oss. Därför är det viktigt för oss att ha korrekta kontaktuppgifter och till exempel om vi endast har hemtelefonnumret kunna komplettera med mobiltelefonnummer. Marknadsinformation är lyhörda och har anpassat sina tjänster efter vårt format. De är proaktiva och hittar förbättringar. Vi är väldigt nöjda.”


Daniel Alkeberg
Chef Service & sälj B2C
Gota Media AB

Marknadsinformation i Sverige AB

Sundbybergs torg 1 H 7 tr

172 67 Sundbyberg

08-514 905 90

info@marknadsinformation.se
LinkedIn