Registervård

Rätt och komplett företagsinformation

Registervård - uppdatera ert företagsregister

Med korrekt data genom vår registervård effektiviseras försäljningsprocessen. Mycket kan hända på kort tid. Adressuppgifter i kundregister bör därför ses som en färskvara som kontinuerligt behöver rensas och uppdateras. Det kan handla om namnbyten, bortgång, flytt utomlands eller att företaget inte längre är aktivt.

Registertvätt gör att du sparar tid och slipper onödiga kostnader. Vi uppdaterar din kunddata så att du med uppdaterade kontaktuppgifter kan nå ut till din målgrupp med en större träffsäkerhet, för en mer framgångsrik marknadsföring.

Hos Marknadsinformation i Sverige AB utför du enkelt registervård i några få steg. Du importerar filen med företagsuppgifter som du vill rensa och städa upp.

Dubbletteliminering sker och vi rättar informationen, så du kan vara säker på att ditt kundregister består av aktuella och korrekta uppgifter.

 

Vi kan även addera mer information om företagen du importerar, så att du lättare kan nå ut till ännu fler. Du kan komplettera ditt register med hemsidor, e-postadresser och namn på beslutsfattare tillsammans med en mängd övrig företagsinformation.

Kostnadsfri kvalitetskontroll

Du kan även kostnadsfritt få information om exakt hur mycket som är rätt eller fel i dina företagsuppgifter. Du får statistik på antal fel, samt möjlighet att komplettera dina företag med ytterligare information. Innan du beslutar dig för att gå vidare till köp får du en tydlig offert online.

Testa att importera ett företagsregister och få en kostnadsfri kvalitetsrapport! När du kommer till vår urvalssida, välj "Registervård" i menyn till vänster.

Vill ni ha hjälp med att maximera precisionen i ert kundregister?